HomeМакедонијаВистинскиот газда од Пехчево експресно пронајде работници

Вистинскиот газда од Пехчево експресно пронајде работници

Published on

За 50 евра дневница плус сместување и оброк компанијата И груп 18 од Пехчево обезбеди професионални дрвосечачи. Високата дневница и условите на оваа компанија и го решија клучниот проблем во сезоната на сечење дрва.

Сопственикот Александар Џузе, вели дека добриот исход за неговата фирма е благодарение само на добрата понуда која станува реалност кога во прашање се платите на работниците со ретки професии.

Освен со сечење оваа компанија од Пехчево се занимава и со дрвопреработувачка, производство на пелети и нивна продажба во земјата и странство.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...