HomeШтипСДСМ: Централната власт во Штип вложи како никој досега

СДСМ: Централната власт во Штип вложи како никој досега

Published on

Јорданов и ДПМНЕ се единствените кои беа противници и создаваа хистерија за изградба на покриениот базен, додека централната власт на СДСМ е онаа која обезбеди средства за покриениот базен, реагираа денес низ соопштение од СДСМ

Го повикуваме координаторот на ДПМНЕ да одржи прес конференции пред паркот со езера кај Мирјанината црква, пред новата реконструирана бања Кежовица, пред обиколницата до ново село, пред новиот стационар за кучиња скитници, на атлетскиот стадион, пред проширениот булевар Партизанска.

Централната власт на СДСМ во Штип за само една година вложи во проекти, кои за илустрација, на Јорданов би му требале повеќе годишни буџети за истите , реагираа  од СДСМ

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...