HomeМакедонијаНевидена хуманост понуди Благој Ѓоргиев од Кочани

Невидена хуманост понуди Благој Ѓоргиев од Кочани

Published on

Невидена хуманост понуди физички хенидикепираниот Благој Ѓоргиев од Кочани кој за 30.000 денари го понуди својот скутер за лечење на Леонид Индов.

Ова досега речиси не се случило , кој е мотивот за ваквиот гест?

За среќа на Ѓоргиев и Индов, тоа го откупи градоначалникот на Кисела Вода и сега ситуацијата е на свое место.

Конкуренцијата за да бидеш човек кај нас е многу мала, вели Благојчо Ѓоргиев кој сепак е благодарен на хуманоста од страна на граѓаните

Скутерот кој е наменет за помош на хендикепирани лица останува на продажба се до крајот на лекувањето на Леонид Индов

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...