HomeМакедонијаКои што направил и кои каде згрешил. Нови обвинувања помегу СДСМ и...

Кои што направил и кои каде згрешил. Нови обвинувања помегу СДСМ и ВМРО ДПМНЕ

Published on

Прес конференции со потенцирање на спроведени позитивни мерки за граѓаните на меѓусебни обвинувања денес си упатија СДСМ и ВМРО ДПМНЕ.

СДСМ со социјално позитивната политика на сите вработени до 23 години ќе им обезбеди додаток од 3000 денари, а во меѓувреме обезбедија и просечна плата од 40 илјади денари рекоа на прес од партијата.

Од друга страна, ВМРО ДПМНЕ,го иронизираше свечениот дочек на обрасците за пасоши и го критикуваше зголемувањето на катастарските цени на услиги

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...