HomeШтипЈорданов: Штип оваа година е големо градилиште. Повеќе од 50 улици и...

Јорданов: Штип оваа година е големо градилиште. Повеќе од 50 улици и тротоари ќе се реконструираат

Published on

Штип годинава е големо градилиште. Повеќе од 50 улици и тротоари ќе се реконструираат, најави денеска пред новинарите градоначалникот Иван Јорданов,наведувајки дел од улиците предвидени за рехабилитација.

На овој обемен список за градба планирана е урбанизација на градскиот центар, како и градба на неколку катни гаражи и рехабилитација на Спортско рекреативниот центар Џексон.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...