HomeМакедонијаМанолева: Веднаш по покачувањето на минималната плата, здравствените работници ќе добијат усогласување

Манолева: Веднаш по покачувањето на минималната плата, здравствените работници ќе добијат усогласување

Published on

Веднаш по зголемувањето на минималната плата во март, здравствените работници, помошно техничкиот персонал и административните работници во здравтво ќе добијат усогласување, посочи заменик министерката за здравство Маја Манолева.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...