HomeМакедонијаРибароски: Со новиот тарифник за геодетите катастарот ги камуфлира своите поскапувања

Рибароски: Со новиот тарифник за геодетите катастарот ги камуфлира своите поскапувања

Published on

Со новиот тарифник за геодетите катастарот ги камуфлира своите поскапувања, изјави  Никола Рибароски, претседател на Комората на трговски друштва за геодетски работи.

Според Рибароски од Комореата пред десет години барале покачување што е и најголемата забелешка за Катастарот.

Новите повисоки цени воопшто не им се допагаат на граѓаните а нивиуот коментар е следниот.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...