HomeМакедонијаСе појави ли вистинскиот газда?  1000 евра почетна плата нуди Александар од...

Се појави ли вистинскиот газда?  1000 евра почетна плата нуди Александар од Пехчево за дрвосечачи

Published on

1000  евра почетна плата  нуди Александар  Џузе од Пехчево за дрвосечачи. Огласот го има на социјалните мрежи,  а понудата која интригира не е измама ниту лажно ветување, вели Акександар.

Стартно понудентата висока сума која изместува го поставува и првото логично прашање, Што , за овие пари  се бара од  дрвосечачите?

Александар е убеден дека ги нуди најдобрите услови во државата и дека  за овие пари  работници ќе најде.

Александар Џузе вели дека доколку биде задоволен од покажаното, примањата можат да бидат и повисоки.

Работат која Александар ја нуди се однесува  за 12 месеци.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...