HomeМакедонијаПазарен барометар

Пазарен барометар

Published on

Градскиот пазар пол, а полни и тезгите. Цените за продавачите задоволителни, но за поголемиот дел од купувачите скапи.

И овој петок, најбарани беа сезонските овошја и зеленчуци, а на пладне нивните цени беа следни.

Компир 50, зелка 60, млад кромид 25 ,марула 40 и 50, , лимон 60, банана 70, мандарина 60, кива 60 ,јаболка 50 и спанаќ 100 денари за килограм.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...