HomeМакедонијаХаос од кабли во воздух и на земја

Хаос од кабли во воздух и на земја

Published on

Хаос од кабли во водухот и на земјата има на дел од улицата Љубен Иванов во Штип е  присутен веќе неколку дена. Возилата и пешаците се спровнуваат, газат по нив или се чудат како да ги избегнат но проблемот нема кој да го реши. Оба нема смисла и не смее да продолжи бидејќи е реизично за сите.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Апсурд, незадоволство и петиција. Еден жител ја кочи реконструкцијатав на патот Делчево – Габрово

Само еден жител од делчевското село Габрово ја кочи реконструкцијата на регионалниот пат Делчево-Габрово. Незадоволни,...

Меѓународен ден на Децата на улица. Зошто на улиците се само деца Роми ?

Скоро сите деца на улица се од Роми, потенцира Васка Бајрамовска-Мустафа, советничка на омбудсманот...

Рачно изработен кујнски прибор од дрва. Љубов на дедо Санде од Врсаково

76 годишниот дедо Санде од Врсаково веќе половина век изработува кујнски прибор од дрва,...