HomeМакедонијаСоветнички конфликт помеѓу СДСМ и ВМРО – ДПМНЕ  поради тарифата на водата

Советнички конфликт помеѓу СДСМ и ВМРО – ДПМНЕ  поради тарифата на водата

Published on

Нов советнички конфликт денес имаше помеѓу СДСМ и ВМРО – ДПМНЕ, а се однесуваше на тарифата на водата. Поради ова, од СДСМ оддржаа и прес конференција.

Од ЈП Исар, на пресот одговорија дека станува збор за само уште една инсинуација од страна на СДСМ.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Апсурд, незадоволство и петиција. Еден жител ја кочи реконструкцијатав на патот Делчево – Габрово

Само еден жител од делчевското село Габрово ја кочи реконструкцијата на регионалниот пат Делчево-Габрово. Незадоволни,...

Меѓународен ден на Децата на улица. Зошто на улиците се само деца Роми ?

Скоро сите деца на улица се од Роми, потенцира Васка Бајрамовска-Мустафа, советничка на омбудсманот...

Рачно изработен кујнски прибор од дрва. Љубов на дедо Санде од Врсаково

76 годишниот дедо Санде од Врсаково веќе половина век изработува кујнски прибор од дрва,...