HomeМакедонијаСите автобуски постојки во Штип ќе бидат модернизирани

Сите автобуски постојки во Штип ќе бидат модернизирани

Published on

Сите автобуски постојки во Штип ќе бидат модернизирани, најави директорот на ЈП Стипион Панче Стефановски.

Според Стефановски, со новиот концепт освен што ќе бидат, сообраќајно побезбедни и пофункционални постојките ќе бидат и можност за компаниите.

Со ова, ЈП Стипион ќе обезбеди дополнителен приход кој ќе го намени за развој на линискиот превоз.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...