HomeМакедонијаИсчистена штипската градска депонијата кај Трештена скала

Исчистена штипската градска депонијата кај Трештена скала

Published on

Исчистена е главната градска депонија на Штип во месноста Трештена скала. По повеќе години, од денеска депонијата соссосем друг изглед.

Зошто е важно да се реализира примарното селектирање на отпадот,идеја, која штипските комуналци веќе ја спроведуваат во населбата Осми Ноември.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...