HomeМакедонијаДаниел Трајчев е предложен за командир на ПС Виница од Советот. Опозицијата...

Даниел Трајчев е предложен за командир на ПС Виница од Советот. Опозицијата тврди дека изборот е незаконски

Published on

Даниел Трајчев е предложен за командир на ПС Виница од страна на мнозинството советници на Советот на општина Виница, но за изборот,итноста, но и законитоста на свиканата седница образложение побара советничката од СДСМ Марија Манасиева.

На поставеното прашање Манасиева го доби следното образложение.

Итноста ја образложи и претседавачот Ацо Георгиевски.

По ова Манасиева констатира.

На крај сепак се пристапи на грасање, по што за командир беше предложен споменатиот Даниел Трајчев.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...