HomeМакедонијаРешен е проблемот со нас. Железничка. 200 домаќинства и 50 компании имаат...

Решен е проблемот со нас. Железничка. 200 домаќинства и 50 компании имаат фекалната канализација

Published on

Поставувањето на последните цевки од канализациониот систем, значи крај за деценискиот проблем на 200 семејства и 50 компании со фекалната канализација во населбата Железничка, најави денеска штипскиот градоначалник Иван Јорданов.

Деновиве ќе се работи на уредување на останатите површини во населбата,а за  в година Јорданов ја најави една од поголемите капитални инвестиции на општината.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...