HomeМакедонијаКараорман ќе добие Нова спортската сала

Караорман ќе добие Нова спортската сала

Published on

Нова спортската сала во населбата Караорман, ќе добијат жителите од оваа приградска населба.

За висината на вредноста на изведбените работи  ќе зависи од износот на донациите од општествено одговорните компании, објасни штипскиот градоначалник Иван Јорданов.

Новата сала е по барање на жителите,бидејки објектот со години беше руиниран и нефункционален.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...