HomeМакедонијаСе патува. Пасошката криза не ги остава туристичките агенции без работа

Се патува. Пасошката криза не ги остава туристичките агенции без работа

Published on

Граѓаните продолжуваат со патувањата. Пасошката криза не ги остави туристичките агенции без работа. За оние кои не успеале да ги променат пасошите тие имаат и алтернативи.

Во моментов, се подготвуваат анражмани за 8 Март и најатрактивни се Кавала и Белград, а побарувачката е голема.

Освен Феријал Кашиков, проблеми немаат ниту другите туристички агенции со кои разговаравме. Сепак, граѓаните не препуштаат се на агенциите, па голем дел од нив и сами си организираат тури кои им одговараат според личните документи кои ги поседуваат.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...