HomeШтипЈП Исар експресно реагира на граѓанските реакции

ЈП Исар експресно реагира на граѓанските реакции

Published on

Јп Исар експресно на улицата Пролетерска одстрани опасно дрво по граганите на нивно барање. Граѓанската реакција се испостави дека била сосем на место,но и реакцијата на ЈП Исар кое и овој пат покажа професионална кооперастивност. Ова е пример кој навистина има смисла.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...