HomeШтипЗавршени се две паркинг позиции во штипската населба Осми Ноември

Завршени се две паркинг позиции во штипската населба Осми Ноември

Published on

1,5 милиони денари општината инвестира во завршување на две паркинг позиции во штипската населба Осми Ноември, осетно намалувајки го проблемот со паркирање, изјави денеска градоначалникот Иван Јорданов.

Тука не се застанува посочи Јорданов. Продолжуваат градежните активности во оваа населба.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Нема бегање од сообраќајните казни. Ќе стигнуваат во плик и со фотографија како доказ

Нема бегање веќе од направените сообраќајни прекршоци и тие ќе стигнуваат на домашна адреса...

До денес никој од претседателските кандидати ги нема собрано потребните 10.000 потписи од граѓаните

До денес ниту еден од 11те канидатите за претседател ги нема собрано потребните 10.000...