HomeМакедонијаВМРО ДПМНЕ : Ковачевски е нервозен, а за рејтингот виновни му се...

ВМРО ДПМНЕ : Ковачевски е нервозен, а за рејтингот виновни му се амбасадорите и телевизиите

Published on

Ковачевски губи па е нервозен, за слабиот рејтинг виновни му се амбасадорите, анкетарите и телевизиите, само не и тој самиот, рекоа низ соопштение од ВМРО ДПМНЕ

Нема релевантна анкета домашна или меѓународна на која СДС не губи 2 или 3 спрема 1 од однос на ВМРО-ДПМНЕ.        7 години СДС и ДУИ владеат со криминал и корупција, ја задолжија државата и 600.000 народ заради нив живее во сиромаштија. Рејтингот на СДС паѓа и уште ќе паѓа, а тој на Ковачевски секако не е мрднат од нула ниту ќе мрдни.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...