HomeШтипЈорданов: Парите на граѓаните мора да се почитуваат, неквалитетно направеното ќе се...

Јорданов: Парите на граѓаните мора да се почитуваат, неквалитетно направеното ќе се поправа  на трошок  на изведувачот

Published on

Неквалитетно направеното од разни причини ќе се поправи во најкус можен рок на трошок на изведувачите, потврди денес штипскиот градоначалник  Иван Јорданов наоѓајки се  улицата Пиринска каде изведувачот  не си ја завршил работат како што треба.

Јорданов лично со стручни екипи од ЈП но и надзорни лица   ги обиколуваат сите  досега реализирани проекти  за да ја констатираат состојбата.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...