HomeМакедонијаСДС и ДУИ го пвторуваат М-НАВ и во ФЗОМ

СДС и ДУИ го пвторуваат М-НАВ и во ФЗОМ

Published on

СДС и ДУИ ги шиканираат постоечките вработени намалувајќи им ја платата за да примаат нови партиски кадри, рекоа од ВМРО ДПМНЕ на прес конференмција денес во контекст на штрајкот о дстрана на вработените во ФЗОМ.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...