HomeМакедонијаСтари лица ќе се населуваат во училиштата и градинките во Источниот регион 

Стари лица ќе се населуваат во училиштата и градинките во Источниот регион 

Published on

Населението во Северна Македонија драматично старее. Младите исчезнуваат од државата, стари лица има се повеќе, а нема кој да се грижи за нив. На оваа тема Радио Слободна Европа подготви опширен прилог..

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...