HomeМакедонијаСДСМ:Техничката влада го покажува лажното лице на ДПМНЕ

СДСМ:Техничката влада го покажува лажното лице на ДПМНЕ

Published on

Зборуваат едно, прават друго. Секој ден Техничката влада го покажува лажното лице на ДПМНЕ, потенцираа денес од СДСМ….

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...