HomeШтип Градежен шут и ѓубре кон нас. Мирјанина Црква

 Градежен шут и ѓубре кон нас. Мирјанина Црква

Published on

Градежен шут и ѓубре повторно на пат кон населбата Мирјанина Црква во Штип. Граѓаните постојано се жалат, надлежните секојдневно интервернираат во надеж на поврат на граѓанската одговорност и еколошка свест во средината која не опкружува. Доказ за ова се и последните слики кои ги достави гледач на Тв Стар, кои се само едни од многубројните во минатиот период.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...