HomeМакедонијаВМРО ДПМНЕ: Приоритет се нов Клинички и КБ Штип

ВМРО ДПМНЕ: Приоритет се нов Клинички и КБ Штип

Published on

Изградбата на нов нов Клинички и КБ Штип се приоритет на новата влада на ВМРО ДПМНЕ, истакнаа денес од партијата на прес конференција…

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...