HomeМакедонијаСекој понеделник учениците во Штип ќе ја пеат државната химна,а знамето ќе...

Секој понеделник учениците во Штип ќе ја пеат државната химна,а знамето ќе биде видно истакнато

Published on

Секој понеделник учениците од штипските училишта ќе интонираат државната хима,а училиштата на видно место ќе го истакнуваат државното знаме,изјави секретарот на Општината, Вишна Шорова Ангелова

Освен ова, е утврдено и следново.

Која е целта во спроведувањето и почитувањето на овие нормативи.

Сите овие новини се содржани во усвоениот Правилник за општи норми и етичко однесување, од страна на училишните одбори и тој е во сила.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...