HomeМакедонијаПодплачковичкиот регион е новиот градежен фокус на општина Карбинци

Подплачковичкиот регион е новиот градежен фокус на општина Карбинци

Published on

Шест улици во три различни села ја навестуваат широката листа на градежни активности во пролетниот период.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...