HomeШтип Неодговорно паркирање "заглави" камион

 Неодговорно паркирање “заглави” камион

Published on

Неодговорното паркирање во близина на Комерцијална Банка во Штип е секојдневен проблем кој и денес донесе многу нервози. Наши гледачи со видео материјал повторно го аргуменираат проблемот надевајќи се дека сообраќајната култура ќе се појави.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...