HomeМакедонијаВо време на избори бизнисот не смее да трпи, потенцираше претседателот на...

Во време на избори бизнисот не смее да трпи, потенцираше претседателот на Стопанската комора на Македонија Бранко Азески 

Published on

Бизнисот во време на изботи во никој случај не смее да трпи, а тоа може да се постигне со одржување во редовните термини и со кратки предизборни кампањи, потенцираше денес претседателот на Стопанската комора Бранко Азески.

На прашањето кој се клучните приоритети на Стопанкста комора по изборите Азески одговори.

Што се однесува до предлог Законот за исплата на плата во плик за сезонските работници, Азески смета дека има многу поголеми проблеми од овој, но сепак би поддржале доколку тоа е од полза на бизнисот.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...