HomeМакедонијаСДСМ веќе има изборен штаб, потврди претседателот на партијата Димитар Ковачевски

СДСМ веќе има изборен штаб, потврди претседателот на партијата Димитар Ковачевски

Published on

СДСМ ги започна изборните активности и вече има формирано главен Изборен штаб, потврди денес Претседателот на партијата Димитар Ковачевски. Во однос на фазата на разговорите за коалицирање со ДУИ, Ковачевски објасни. Освен главниот, во тек е формирање и на локални изборни штабови во целата држава кои  веќе започнаа со првите активности.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...