HomeМакедонијаПензиите на сметките на пензионерите веќе во четврток, а од март ново...

Пензиите на сметките на пензионерите веќе во четврток, а од март ново покачување

Published on

Пензиите ќе бидат бидат ислпатени на 1-ви февруари во четврток. Во меѓувреме од 24-ти јануари на сметките на илјадници пензионери стигнаа парите од помошта.

Во март се очекува да се утврди и новото покачување на пензиите кое од минатата година се случува два пати годишно, во март и септември. Тоа ќе се случува системски.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...