HomeШтип30 нови паркинзи се обезбедуваат во штипската населба Автокоманда

30 нови паркинзи се обезбедуваат во штипската населба Автокоманда

Published on

30 нови паркинзи  се обезбедуваат во штипската населба Автокоманда. Денеска се уредува просторот помегу улиците Солидарност и браќа Даневи.

Граѓаните од овие згради се задоволни бидејки дамнешната желба но и барање конечно си има свое решение.

Ова е само еден од многуте чекори и во решавање на еден од горливите проблеми со обезбедување на простор за паркирање во градот.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...