HomeМакедонијаСДСМ го штити и унапредува македонскиот јазик, рекоа од партијата одкако вчера...

СДСМ го штити и унапредува македонскиот јазик, рекоа од партијата одкако вчера беше усвоен Законот за употреба на македонски јазик

Published on

СДСМ го штити и унапредува македонскиот јазик, реркоа денес на прес од СДСМ одкако вчера во собранието беше усвоен Закон за употреба на македонски јазик.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...