HomeШтипНад 50 улици се на листата за рехабилитација во Штип

Над 50 улици се на листата за рехабилитација во Штип

Published on

Над 50 улици се на листата за рехабилитација во Штип, објави денеска градоначалникот Иван Јорданов, откривајки дел од обемната програма  што предвидува сосем поинаква ,носовремена урбана слика на Штип.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...