HomeШтипЗапочнаа  активности за изградба на втора катна гаража во Штип

Започнаа  активности за изградба на втора катна гаража во Штип

Published on

Во центарот на Штип започнаа подготвителни активности за изградба на уште една катна гаража.Таа ќе има капацитет од 25 паркинг позиции и треба да биде готова во текот на пролетниот период.Општина Штип за нејзината изградба планира четири милиони денари.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...