HomeШтипПрвите уплати стигнаа. Штип стипендира деца со попречености

Првите уплати стигнаа. Штип стипендира деца со попречености

Published on

Општина Штип стипендира деца со попреченост од прво одделение, откри денес секретарот на општината Вишна Шорова Ангелова.

Според Шорова Ангелова децата кои ги исполниле условите денес ги добиле стипендиите. Проектот опфаќа 8 деца, а тенденцијата е во идниот период овој број да се зголемува.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...