HomeМакедонијаДетето страшно ми тагува, алармира таткото Владо Марковски од Берово

Детето страшно ми тагува, алармира таткото Владо Марковски од Берово

Published on

Социјалното во Берово ми направи животна неправда, а детето страшно ми тагува, алармира Владо Марковски од Берово на работа во Швајцарија.

Марковски во целата драма што му се случува до надлежните поставува три клучни прашања.

За оние кои му ја режирале неправдата Марковски порачува.

Во револтот Владо Марковски има порака и до државата Македонија.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...