HomeШтипСе градат конзоли на кејот ген. Михаило Апостолски во Штип

Се градат конзоли на кејот ген. Михаило Апостолски во Штип

Published on

Интензивирани се градежните работи на конзоли на кејот ген. Михаил Апостолски во Штип. Целта е конечно решевање на сообраќајниот метеж,што особено е изразен во утринските и попладневни часови.

Во наредниот период предвидена е реализација и на останатите проекти за централното градско подрачје.

Со конзолите и тука ќе се зголемат паркинг површините,а нови ќе има и кај стариот градски пазар,пред Основниот суд и кај познатите штипски седум кули.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...