HomeМакедонијаСДСМ: Ова е година на одлука. Со СДСМ во ЕУ или со...

СДСМ: Ова е година на одлука. Со СДСМ во ЕУ или со ДПМНЕ во изолација

Published on

Ова е година на одлука,дали со СДСМ ќе се тргне во ЕУ или ќе се избере изолација со ДПМНЕ,бидејки трето нема, рекоа на прес од СДСМ.

Со прес на тема Техничка Влада,и денес се огласија од ВМРО ДПМНЕ, на која од партијата потенцираат.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...