HomeМакедонијаНереален е процентот на субвенција на струја во сметките, укажа денеска Вицепремиерот...

Нереален е процентот на субвенција на струја во сметките, укажа денеска Вицепремиерот за економски прашања Фатмир

Published on

Нереален е процентот на владиното субвенционирање на струјата, објавено во сметките и тоа ЕВН треба да го корегираат, укажа денеска Вице премиерот за економски прашања Фатмир Битиќи.

На ова, пред извесно време укажа и Бислимовски. Со воведувањето на ефтината тарифа се намалува процентот на владино субвенционирање на струјата,објасни првиот регулатор во државата.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...