HomeРегионСРБИЈА:Ученик се заканувал дека ќе убие  цел клас

СРБИЈА:Ученик се заканувал дека ќе убие  цел клас

Published on

Ученик од осмо одделение во училиште во Суботица се заканил дека ќе го убие целото одделение, класниот раководител и наставничката по хемија“, тврдат за „Блиц“ родителите на децата кои го посетуваат ова училиште.

Мајка на еден од учениците вело дека истото момче претходно го нападнало и нејзиното дете користејќи слични закани.

Tатко на ученик од пониските одделенија за „Блиц“ вели дека ученикот неодамна недолично се однесувал на часовите, поради што училиштето одлучило да го суспендира од настава на пет дена. Наводно ваквата одлука кај него предизвикала дополнителен  револт.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...