HomeМакедонијаПорака до "совесен" возач

Порака до “совесен” возач

Published on

Гледач на Тв Стар има замолница до возач кој веќе подолг период го паркира возилото каде што не треба. Еве што нашиот гледач му порачува на совесниот возач.

“Здраво, сакам учтиво и јавно да го замолам господинот кој е сопственик на ова возило да не го паркира на место каде што е за пешаци затоа што повеќепати го паркира. Благодарам однапред”.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...