HomeМакедонијаВМРО ДПМНЕ: Криминал за со ДДВ не е спречен.Пред носот на Лукаревска...

ВМРО ДПМНЕ: Криминал за со ДДВ не е спречен.Пред носот на Лукаревска се украдени 22 милиони евра

Published on

Во рака држам документи за исплатени најмалку 22 милиони евра од УЈП по основ на поврат на ДДВ, а всушност се работи за криминал.

Се работи за добро разработена шема на извлекување на пари по однос на поврат на данок на додадена вредност кои што се бројат во милионски суми евра, рекоа денес на прес од ВМРО ДПМНЕ.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Апсурд, незадоволство и петиција. Еден жител ја кочи реконструкцијатав на патот Делчево – Габрово

Само еден жител од делчевското село Габрово ја кочи реконструкцијата на регионалниот пат Делчево-Габрово. Незадоволни,...

Меѓународен ден на Децата на улица. Зошто на улиците се само деца Роми ?

Скоро сите деца на улица се од Роми, потенцира Васка Бајрамовска-Мустафа, советничка на омбудсманот...

Рачно изработен кујнски прибор од дрва. Љубов на дедо Санде од Врсаково

76 годишниот дедо Санде од Врсаково веќе половина век изработува кујнски прибор од дрва,...