HomeМакедонијаЈП "Исар" од Широк Дол не може да излезе од проблеми

ЈП “Исар” од Широк Дол не може да излезе од проблеми

Published on

Нелогични и залудни се апелите од ЈП “Исар” за одговорно граѓанско однесување со вакви навики и менталитет. Атрибутот катастрофални со оваа снимка го стекнуваат жители од населбата Широк Дол во Штип. Од JП “Исар” велат дека со својата работа ќе продолжат но и ќе преземат соодветни мерки.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...