HomeМакедонијаДенес е Водокрст.Што значи и зошто е важен?

Денес е Водокрст.Што значи и зошто е важен?

Published on

Денеска е Водокрст,исклучлително важен ден. Зошто?

За утре сите што се пријавени за фаќање на Чесниот Крст,треба да се подготват што го подразбира следното.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...