HomeРегионБугарија:  Директори купувале брендирана облека, скијачка опрема

Бугарија:  Директори купувале брендирана облека, скијачка опрема

Published on

Директори на државни фирми со државни пари купиле брендирана облека, опрема за скијање и парфеми, стои во извештајот на претставништвата на различни фирми. Министерот за економија Богдан Богданов пред неколку дена зборуваше за куриозитетните трошоци, но не даде детали за луксузната стока купена со службени пари, открива „24часа.бг“.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...