HomeШтипЈавниот тоалет во населбата Сењак демолиран по трет пат

Јавниот тоалет во населбата Сењак демолиран по трет пат

Published on

По трет пат,откако е поставен во период од една година, јавниот тоалет во населбата Сењак е демолиран. Уништена е вратата,а однесени се и санитарните елементи. Во претходната хулиганска акција беше откорната и поднесена тоалетната школка, па констатацијата е дека за овој тоалет во населбата Сењак, перспектива нема.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...