HomeМакедонијаСДСМ: Техничката Влада ќе биде единствената можност за власт на ДМПНЕ

СДСМ: Техничката Влада ќе биде единствената можност за власт на ДМПНЕ

Published on

ВМРО ДПМНЕ се контрадикторни во своите ставови и се покажуваат како некоегзистентни. Но сепак направија за нив добра работа, рекоа од СДСМ.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мицкоски пред парламентот наидовме на опљачкана држава и кримал на секаде

Наследивме опљачкана држава и кримаинал на секаде околу нас но за 30 дена од...

Угледниот професор Бранимир Јовановиќ алармира : за камати годишно плакаме повеке отколку за пензии и социјална помош

Постојат два загрижувачки индикатори поврзани со ребалансот на Буџетот за 2024 година што новата...

СДСМ повторно  поставува прашања за имотот на Јанушев и Тошковски

СДСМ  денес повторно поставува прашања за имото на Игор Јнаушев и Панче Тошковски. Првиот...