HomeШтипНа две локации во Штип ќе бидат поставени подземни контејнери

На две локации во Штип ќе бидат поставени подземни контејнери

Published on

Поставување подземни контејнери на две локации предвидува Штип, потврди за ТВ Стар, Секретарот на општината Вишна Шорова Ангелова.

Ваквиот вид на контејнери е практично решение од повеќе аспекти објасни Шорова Ангелова.

Подготовките треба да започнат веднаш по завршувањето на тендерската постапка,а локациите се во централното градско подрачје, односно во близина на хотелот Оаза и позади зградата Нама, дополни секретарот на штипската општина.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...